Parturi-kampaamo Melena Kirvesniityntie 2, Paimio
Katso tuotesuosituksemme
Etsitkö hiuksillesi uutta tyyliä? Lyhyt tukka, kauniit kiharat, miesten hiustenleikkuu vai leikkisät letit? Melenan Leenalta löytyy ratkaisu parturi-kampaajan kokemuksella ja viiltävällä tyylitajulla. Paimiossa toimiva parturi-kampaamoni on perheystävällinen, koko Paimion aluetta palveleva edullinen ja aikatauluissa joustava hiusten ammattilainen. Parturin/kampaajan kotikäynnit ovat myös osa palvelutarjontaani. Nettiajanvarauksesta löydät helposti vapaat ajat, palvelen myös la ja su!

Aukioloajat

 • ma
  10 - 19
 • ti
  10 - 17
 • ke
  10 - 17
 • to
  10 - 20
 • pe
  10 - 20
 • la
  11 - 15
 • su
  11 - 15

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Kiharat hiukset Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Parturoinnit Permanentit Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Vaaleiden hiusten värjäykset

Kun ostat Four Reasons - verkkokaupasta tuotteita tämän profiilisivun kautta, saa kampaajayrittäjä osan ostoksiesi summasta käytettäväkseen. Vinkki tarjousten etsijöille (been there, done that): jos onni osuu, saatat löytää kampaamon somesta alekoodin!

Verkkokauppaan!

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää